Baka to Test to Shoukanjuu

01.06.2014 20:22

Baka to Test to Shoukanjuu -  The Idiot, the Tests, and the Summoned Creatures
počet episod: 13, bez věkového omezení

!upozornění před četbou! -  ani už nebudu psát, že je z mé vlastní hlavy, protože to tu jsou všechny ( ano, toto najdete na začátku každého článku :D ), ale hlavně tento článek může obsahovat spoilery! A navíc jsem to anime viděla hóódně dávno (někdy si ho musím zopáknout :D ), takže možná spoustu vynechám... :/

Tak začneme pvním anime... :D
Baka test bylo moje... 3. anime, a 2. pokud nepočítám Naruta. Taky se hned stalo favoritem, protože jsem se smála v podstatě na každém díle :D .

Postavy (stručně):

Yoshii Akihisa - Je zcela (ne)normální kluk, a zároveň jednou s hlavních postav tohoto anime. Dalo by se říct, že je to napostý blbec, ale to už říká název anime :D . Je to také zvláštní postava tím, že je trestní inspektor. Co to je, se dozvíte, pokud se podíváte na toto anime. (trollolololo :D )
 

Himeji Mizuki - Hezká, chytrá a milá dívka. Dostala se do třídy F (viz. popis anime), protože při přiřazovacím testu omdlela. Je tím pádem esem třídy F a také velmi oblíbená u spolužáků, protože má..no...velké poprsí :D .

Minami Shimada - Taktéž pěkná, energetická dívka, která závidí Himeji její poprsí :D . Soupeří s Himeji o Yoshiiho lásku. Je také celkem chytrá, ale kvůli tomu, že je z Evropy a neumí dobře japonsky taky zkončila ve třídě F.

Yuuji Sakamoto - Je vtipný kluk, který se postavil do čela třídy F. Kvůli prohrané sázce začal chodit se Shouko (viz. níže), která ho už od malička milovala. Velmi rád si dělá srandu z Yoshiiho :D .

Shouko Kirishima - Je moje oblíbená postava, takže se tu trochu rozepíšu... :D . Shouko jako jedna z mála hlavních postav není ve třídě F, nýbrž ve třídě A. Takže je velmi chytrá, cokoliv se jí řekne, si zapamatuje. Od malička miluje Yuujiho, ale styděla se mu to říct. Taky je trochu sadistická, takže když se jí Yuuji dostal pod ruku, vznikaly z toho epické scény :D.

Hideyoshi Kinoshita - Tato postava je velmi zajímavá tím, že nikdo neví, jestli je to kluk nebo holka :D . On/ona tvrdí, že je kluk, všichni ostatní, že je holka, a když se šlo do lázní, mělo to vlastní šatnu a lázně :D . Chodí taky do třídy F a má dvojče (nemám šajn, jak se ta jeho/její ségra jmenuje :D ), které chodí do A.

 Kouta Tsuchiya - Taktéž přezdívaný jako "perverzní ninja" :D . Jeho velkou zálibou je jeho foťáček, se kterým fotí děvčata. Ale ne jen tak, to by přece nebyl ninja, třeba rád leze pod sukně... :D . Taktéž student třídy F, který trpí na nosebleed* :D .
* - krvácení z nosu, v anime používané, když... no... podívejte se na to anime, a pochopíte :D

Toto byly ty nejhlavnější postavy, snad jsem na nějakou nezapomněla. Teď se můžu vrhnout na popis anime :) .

Popis anime (stručně):

Tákže... :D
Anime Baka to test vypráví o tom... Ok, nebudu si hrát na chytrou, a napíšu to tak, jak bych to řekla normálně :D .
Je to prostě o tom, že na Fumizukiho akademii jsou třídy rozděleny od A do F. A = nejlepší, takže chytří žáci, skvělé vybavení, F = nejhorší, takže samí idioti co se učí na polorozpadnutých stolcích :D . Na začátku školního roku se píše rozřazovací test, ve kterém se určí, do které třídy dotyčný půjde. Žáci mají navíc po celém areálu školy možnost vyvolat svého "zástupce", který vypadá jako chibík. S těmito zástupci mohou proti sobě žáci bojovat, tj. vyzvat jinou třídu. Když třeba třída C vyhraje nad třídou B, mění si s ní vybavení. No, a naši hrdinové se snaží získat srdce děvčat a chlapců a vybavení třídy A :D .

  <-- zástupce

Moje hodnocení anime:

No, já mám moc ráda komedie, a toto splnilo všechny přestavy o dokonalé komedii :D. Nechyběly nosebleedy ani hyperaktivní šílenci, prostě sranda :D. Rozhodně toto anime doporučuji dál, protože jsem se fakt nasmála asi na každém díle :D.
body - 10/10

a nakonec...

Oblíbené scény!!:
:DDDD
No, tak určitě tady patří Shoučin paralyzér :D pak Yuujiho horor s mrtvou krávou, celý ten díl s bazénem a Himejin oběd :D na víc si asi nevzpomenu (takže další důvod, proč se na to podívat! :D ) .
 

Děkuju za přečtení, a snad jsem vám toto anime trochu přiblížila :)  ^^